Bonitetna hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta vsako leto izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

CRMT d.o.o., po analizah za leto 2017 spada med 3,2 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v letu 2016 med vsemi 163.642 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 6.944 podjetij. CRMT d.o.o. letos tako spada med 0,7 % poslovnih subjektov v Sloveniji, ki omenjen standard dosegajo; po naši SKD dejavnosti “Svetovanje o računalniških napravah in programih” pa je edino podjetje v Sloveniji, ki dosega zlato bonitetno odličnost.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni. Nagrada je bila osebno podeljena direktorju podjetja Danielu Potočnik na ekskluzivnem dogodku Bonitetno odličnih podjetij v četrtek, 15.6.2017 na Brdu pri Kranju.