MSRP 15 – PRIHODKI IZ POGODB S KUPCI

MSRP ORODJE ZA POROČANJE

CCH Tagetik vam hitro zagotovi skladnost z novimi predpisi o pripoznavanju prihodkov po MSRP 15 in ASC 606. CCH Tagetik je ustvaril avtomatizirano rešitev za zbiranje podatkov, izračunavanje, poročanje in razkritja prihodkov iz pogodb s kupci. Oglejte si naše MSRP 15 zmogljivosti spodaj.

CCH Tagetik ponuja zbirko programskih rešitev za MSRP 9 Finančni instrumenti, MSRP 15 Prihodki iz pogodb s kupci, MSRP 16 Najemi in MSRP 17 Zavarovalne pogodbe, ki so na voljo v oblaku ali na spletnem vmesniku, ter zagotavljajo, da boste vedno skladni s standardi.

KLJUČNE ZMOŽNOSTI MODULA MSRP 15 VKLJUČUJEJO

ZMOGLJIVO ORODJE ZA IZRAČUN
Rešitev zagotavlja skladnost s standardom z upoštevanjem novega 5-stopenjskega modela za pripoznavanje prihodkov. Tagetik izračuna priznane prihodke, izvršitvene obveznosti, razporedi transakcijsko ceno na izvršitvene obveznosti s pomočjo prilagodljivih nastavitev pogodbenega modela. Tagetik omogoča izračunavanje  prihodkov za vse vaše subjekte na kateri koli geografski lokaciji, s podatki iz katerega koli zunanjega sistema (ERP) in omogoča analizo na ravni skupine, segmenta ali regije. Rezultate si lahko ogledate kot celotne zneske MSRP/ASC za “as-is” in “to-be” analize.
PRED-ZGRAJENA REŠITEV Uporabniki prejmejo že zgrajen podatkovni model, ki je skladen z MSRP 15. Komplet vsebuje razsežnosti oziroma dimenzije po meri, kot so: pogodba, podjetje, izvršitvene obveznosti, prodajni kanal in veliko več, ter zbirko orodij za modeliranje, s katerimi lahko razširite in upravljateset podatkov. Obračunavajte na ravni posamezne pogodbe, portfelja ali na hibridni ravni. Transakcijska cena se obravnava z uporabo cenikov, izračunanih na podlagi popustov, spodbud, trajanja pogodb, itd. Samostojna prodajna cena (SSP) se lahko uvaža, vnese ali izračuna.
INTEGRIRANA REŠITEV CCH Tagetik MSRP rešitve niso moteče za obstoječe arhitekture – integrirajo se z vsemi vašimi sistemi, vključno s CCH Tagetik in drugimi sistemi za upravljanje učinkovitosti delovanja podjetja, bodisi na spletnem vmesniku ali v oblaku (Cloud). Zmogljivosti CCH Tagetik za prenos in obdelavo podatkov (ETL) vam omogočajo nemoteno integracijo s katerim koli sistemom tako za uvoz kot za izvoz podatkov.
PODATKOVNO SKLADIŠČE  POGODB Rešitev ustvari podatkovno skladišče pogodb za MSRP 15 in druge zahteve poročanja. Iz centraliziranega skladišča podatkov lahko natančno izračunate, poročate in razkrivate informacije ob hkratnem zmanjšanju tveganja. CCH Tagetik se integrira s Qlik Sense in Microsoft BI rešitvami, tako da lahko enostavno analizirate in pregledujete podatke od najvišje do najnižje ravni. Ko zaupate v svoje številke, lahko več časa namenite analizi in vnaprejšnjemu načrtovanju.
ORODJE ZA MODELIRANJE IN IZRAČUN Z orodjem za izračune in analitično zmogljivostjo CCH Tagetik, boste lahko hitro obdelovali velike količine podatkov. Prilagodljivo modeliranje vam omogoča enostavno nastavljanje logike izračunavanja in pravil znotraj programa.
RAZKRITJA IN POROČANJE Enotna različica podatkov in naša rešitev Collaborative Office omogočata enostavno poročanje ob upoštevanju zahtev MSRP 9 glede potrebnih razkritij. Ne glede na to ali zagotavljate vašemu vodilnemu finančniku finančne izkaze, ki omogočajo pregled podatkov od najvišje do najnižje ravni, pdf zgibanke, PowerPoint predstavitve za svoje vlagatelje; imejte popolno zaupanje, da so številke in opisi natančni in preverljivi.

BODITE PRVI V SKLADNOSTI Z MSRP 15

Potek dela in sodelovanje

Finance, prodaja in poslovanje so bolje usklajeni s pomočjo prednastavljenega delovnega toka podjetja in komunikacijskih orodij CCH Tagetik, ki poenotijo celoten cikel in pomagajo obdržati sodelavce na pravi poti in poročila izpolnjena pravočasno.

Finančni pogon

Tudi s številnimi različnimi podatkovnimi viri, podrobnimi podatki in zapletenimi izračuni, CCH Tagetik obvlada finance in upravlja celoten proces od začetka do konca.

i

Revizijska sled

Uporabniki lahko vidijo kdo, kdaj in od kje so podatki prišli, celoten življenjski cikel metapodatkov. CCH Tagetik omogoča pregled podrobne revizijske sledi za popolno preglednost..

Enostaven za uporabo

Intuitivna uporabniška izkušnja, prednastavljeni izračuni in predloge naredijo skladnost z MSRP 9 kar se da preprosto za vse vpletene.

Ponovno uporabite dragocene podatke

Ponovno uporabite iste podatke za potrebe  notranjega in zunanjega poročanja. Naložite prilagojene podatke nazaj v izvorne sisteme za doslednost le teh v vseh sistemih.

Zmanjšajte tveganje

Zmanjšajte tveganje za napake, nedoslednosti ali pomanjkljivosti z uporabo predpripravljenih form in pametnih nastavitev, ki omogočajo pripravo podatkov za razkritja.

Del enotnega upravljanja učinkovitosti delovanja podjetja

Nobeno regulatorno poročilo ne obstaja samo zase, temveč je rezultat vaših celotnih postopkov finančnega upravljanja in sistemov poročanja. CCH Tagetik je edina enotna rešitev za upravljanje učinkovitosti delovanja podjetja, ki pripelje natančno in učinkovito podatke v regulatorna poročila.

R

Oblak brez kompromisov

V oblaku. Na mestu uporabe. Ena rešitev. Ne glede na to ali izberete oblak ali spletni vmesnik, gre za isto rešitev, ki obvlada in upravlja finance.

DA, ŽELIM IZVEDETI VEČ O CCH TAGETIK.
Za več informacij, prosimo izpolnite spodnji obrazec in član našega tima bo kmalu stopil v stik z vami!

Kontaktni obrazec - MSRP 15

8 + 14 =

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)